6. Milyen információk vannak a szállításról?

A gyógyszer szállítását kérheti lakcímére, csomagpontra vagy csomag automatába is. A kiszállítás 1-2 munkanapon belül megtörténik, és utánvéttel fizethet. Szállítás közben számíthat diszkréciónkra. Minden információt megtalál ITT a kézbesítésről.

1. Nem lesz gyengébb a szexuális teljesítményem ha már nem szedem?

A gyógyszer jó hatással van szexuális életére. Erős és tartós merevedést okoz, növeli a szexuális teljesítményt és késlelteti a magömlést. Ajánlott használata annak, aki szexuális zavarban szenved, illetve  és annak is aki csak jobb szexre vágyik az ágyban. A gyógyszer nem okoz függőséget, bármikor befejezheti szedését. Szexuális élete ekkor visszatér a  régi állapotába, nem lesz […]

3. Hová kérhetem a szállítást?

Ha Ön megrendeli a terméket 1-2 munkanapon belül kézhez is kaphatja azt. A szállítást kérheti lakcímére, csomag pontra vagy csomag automatába is.

4. Mikor kell a garanciát intézni?

Ha Ön nem lenne elégedett a gyógyszer hatásával, mert nem azt az eredményt érné el, mint amire számított jelezze felénk, hogy szeretné igényelni a pénzvisszafizetést. Ezután ha visszaküldi nekünk a terméket mi visszafizetjük a vételárat.